Premijska vozila
Rabljena vozila

BMW Premium Selection.

Odkrijte užitek v vožnji z rabljenimi vozili BMW Premium Selection. Preden si rabljeno vozilo BMW prisluži certifikat BMW Premium Selection, mora opraviti vrsto preverjanj – za 100-odstotno premijsko kakovost in brezkompromisno zanesljivost. Uživajte v varnosti 24-mesečnega jamstva BMW Premium Selection ter izkoristite naš obsežni nabor storitev in možnosti financiranja. 

Imamo pa tudi standarde. Le najvišje.

Za nas kakovost ni zgolj obljuba, ampak načelo. Rabljeno vozilo BMW s certifikatom BMW Premium Selection prestane 360-stopinjski pregled vozila. V izbor ponudbe so vključena samo tista vozila, ki izpolnjujejo vse natančno določene standarde za proizvode. Vozila BMW Premium Selection boste našli izključno pri trgovcih z vozili BMW Premium Selection, tako da vam lahko vedno zagotavljamo najvišjo kakovost. Prepričajte se sami!

360-stopinjski pregled vozila

V izbor BMW Premium Selection so lahko vključena samo vozila, ki so prestala intenzivno 360-stopinjsko vsestransko preverjanje. S strokovnim znanjem BMW in vrhunsko diagnostično opremo naši strokovnjaki natančno pregledajo vsako vozilo BMW Premium Selection. Po standardiziranem pregledu vam bomo vozilo BMW Premium Selection predali v brezhibnem stanju.

24-mesečno jamstvo

Z izborom BMW Premium Selection ste se poleg užitka v vožnji odločili tudi za večjo varnost. Jamstvo BMW Premium Selection zagotavlja, da se boste sproščeno vozili kjer koli v Evropi. V primeru neljubega dogodka boste kriti po vsej Evropi.

Lizing in financiranje

Za vsa vozila BMW Premium Selection so vam na voljo privlačni pogoji financiranja in lizinga. Z zavarovanjem BMW pa bomo edini vir za vse teme, povezane z vašim vozilom. Nudimo vam dragocene dodatne storitve, avtomobilsko zavarovanje in zavarovanje potnikov, pa tudi posebej preprosto obravnavo v primeru škode. Z veseljem vam nudimo tudi tržno naravnano ponudbo za odkup vašega trenutnega vozila.

Zgodovina preverjenih vozil

Pri vozilih BMW Premium Selection sta bila vozilo in zgodovina servisa preverjena skladno s standardi za proizvode BMW Premium Selection.

Brez vzdrževanja šest mesecev ali 10.000 km

Ob dobavi vaše vozilo ne bo potrebovalo vzdrževanja še vsaj šest mesecev ali 10.000 km, odvisno od prikaza servisnega intervala.